SKŁADNIKI
- kruchy spód - przepis znajdziesz TUTAJ
- 200 g kremówki
- 250 g mascarpone
- 5-6 łyżek malibu
- 5 łyżek wiórek kokosowych
- 2 tabliczki czekolady
1. Przygotować kruchy spód z najlepszego przepisu ;)
2. Białą czekoladę roztopić w kąpieli wodnej.
3. W międzyczasie ubić kremówkę, a następnie dodać do niej mascarpone, malibu, wiórki kokosowe i wystudzoną białą czekoladę.
4. Krem wyłożyć na kruchy spód.
5. Tartę wykończyć owocami granatu. Włożyć na 2-3 h do lodówki.
Matras, dzięki za cudowną książkę! Czasami warto być blogierem :)
Podziękowania także dla wielkanocnego zajączka, od którego dostałam lidlowy przepiśnik <3
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz